Bomba Estéreo

Omwille van productionele redenen wordt deze show geannuleerd. Ticketkopers krijgen hun ticket automatisch terugbetaald een hoeven zelf geen actie te ondernemen.

De Colombiaanse band Bomba Estéreo weet moeiteloos Caribbean en elektronische muziek te blenden. Bomba Estéreo, da's singer-songwriter Li Saumet en Simón Mejía, die al sinds het begin hun onmiskenbare stempel op de band drukken met een innovatieve elektronische sound. Die succesformule doet de kleuren, vibes en sounds van Bomba Estéreo al jaren door de Latin scene resoneren.

Bomba Estéreo zijn pioniers. Door hun eigen genre op internationale podia op de wereld los te laten, verbinden ze al dansend talloze mensen met Caribbean wortels. Waar Bomba ook optreedt, overal voel je de connectie. En niet enkel tussen mensen. Doorheen de jaren ontwikkelde Bomba Estéreo niet alleen een diepe connectie met hun roots, maar ook met natuur en spiritualiteit.

Bands en artiesten als Bad Bunny, Manu Chao, Arcade Fire en Sofi Tukker mochten de afgelopen twintig jaar al mee op tournee. Bomba Estéreo speelde in diezelfde periode meer dan 500 shows en bracht zes studioalbums uit, werd 9 keer genomineerd voor de Latin Grammy's én drie keer voor de Grammy's. Een ijzersterke band met een dijk van een live reputatie, feest gegarandeerd. Er zijn weinig dingen die ooit beter werkten dan Latin grooves van een straffe band in een zomers OLT. Klaar voor een zwoele avond?

Website | Facebook | Instagram | YouTube | Spotify