©Alexander Popelier

Brihang

'Een droomvoeding is een voeding die je geeft terwijl je baby onverstoord verder slaapt. We voeden ons leven met dromen en ambities, dromen die ons leven een richting geven'.

Zeggen dat Brihang veel heeft meegemaakt in de vier jaar sinds zijn laatste plaat, 'Casco', is een understatement. Het overrompelende succes, een jarenlange pandemie, een huwelijk én het ouderschap. De titel 'Droomvoeding' geeft alvast aan welke impact zijn vaderschap heeft op Brihang's derde album.

Maar verwacht zeker geen sentimentele plaat vol kinderliedjes. De rapper richt de lens op zichzelf en zijn directe omgeving en documenteert alles wat hij ziet en voelt, ongefilterd. Van de momenten op die roze wolk tot wanhoop in de grijze mist - en alles daartussen.

Brihang toont zich opnieuw een meesterlijke kroniekschrijver van het eigen leven, met observaties waar iederéén zich in kan herkennen. Met 'Droomvoeding' bewijst hij nog maar eens onvergelijkbaar te zijn. Een verademing in tijden waarin beproefde formules en algoritmes de standaard zijn. En da's ook net wat je van Brihang mag verwachten in het OLT: meesterlijk, onvergelijkbaar en een absolute verademing.

Website | Facebook | Instagram | X | YouTube | Spotify

Wanneer?

  1. -
    Wachtlijst
  2. -
    Koop tickets