PixbyKryZ

Channel Zero

+ support: PRUILLIP + STEVE

Al meer dan dertig jaar staat de legendarische Belgische metalband op het podium. Channel Zero is een internationaal begrip geworden, dankzij hun rauwe energie, krachtige sound en ultieme frontman Franky De Smet-Van Damme. De band bracht zeven studioalbums uit en heeft een indrukwekkende carrière opgebouwd met hits als 'Black Fuel', 'Help' en ‘Suck My Energy’.

Live heeft de band ondertussen zowat elk Europees festival naar de verdoemenis gespeeld en de ganse wereld rond getoerd met internationale grootheden als Megadeath, Body Count, Biohazard en Kiss.

Een niet te missen metalfeest en een unieke kans om dé Belgische metal trots van heel dichtbij te bewonderen. 

Website | Facebook | Instagram | X

support: PRUILLIP

PRUILLIP is een nieuwe Belgische sludgeband en bestaat uit Louis Evrard (Bert Dockx Band, Grid Ravage, Ottla) op gitaar en Annelies Van Dinter (Echo Beatty, Takh & Naga Ghost) op drums en aan de mic.

Omschrijf hun muziek gerust als hypnotiserend, luid en naar-de-keel-grijpend. Hun debuutalbum, 'Pruillip', bevat acht songs die gaan over viscerale meditatie. Vol elementaire emoties, gevat in songs die je recht in je maag stompen.

Verwacht dus een storm op het podium, die je omverblaast én je achterlaat met zin in meer.

Bandcamp | YouTube | Instagram

support: STEVE

STEVE brengt de karakteristieke sounds van punk, hiphop en noise samen op een speelse wijze. Het trio laat je kennis maken met een kleurrijk geluidspalet en creëert een doorweg naar een wereld vol krankzinnigheid. Hoekige riffs, snijdende synths en freaky vocalen komen allemaal tot uiting in een pittig arrangement.

Na heel wat oproer te scheppen in het live-circuit, heeft STEVE een tweede single, 'STATIC', uitgebracht.

Facebook | Instagram

+ DJ El Roco

Credits

  • Artiest: Channel Zero