Devendra Banhart

Nadat hij de AB betoverde met zijn magnifieke muziek en meeslepende nieuwe songs, is Devendra Banhart terug voor meer! Devendra kondigt zijn terugkeer aan naar ons land, en wel volgende zomer in OLT Rivierenhof. Een match made in heaven!

Devendra Banhart, een waar icoon voor een hele generatie muziekfans, vindt zichzelf al enkele jaren opnieuw uit en begeeft zich daarbij op paden van mystieke folk, eigenzinnige Americana en Latin-American rock, waarbij hij geroutineerd laveert tussen intense gevoelens en absurditeit. In zijn rijke discografie, dat twaalf studioalbums, talloze 'samenwerkingsalbums' en compilaties omvat, creëert de artiest een uniek universum dat schommelt tussen sfeer en reflectie, terwijl hij zijn luisteraars bij elke nieuwe release verrast. Devendra is een artiest van grote klasse, die over de podia van de wereld toert als een soort troubadour die uit de lucht is komen vallen, met ontbloot bovenlijf, in synergie met akoestische melodieën. Devendra is een van de meest stijlvolle figuren in de indiescene en levert gepolijste, perfect uitgevoerde nummers af op uitgekiende albums. Zoals ook op zijn nieuwe album 'Flying Wig', geproducet in samenwerking met zijn vriendin Cate Le Bon.

Website | FacebookInstagram | X | YouTubeSpotify | Apple Music


Support: The Zenmenn

Ontdek het betoverende universum van The Zenmenn, waar glinsterende harpen en bedwelmende gitaren samensmelten tot een hemelse symfonie. Met een rijk palet aan invloeden uit de hele wereld, creëert dit obscure trio een klanklandschap dat bruisend van originaliteit is, ver verwijderd van oppervlakkige afleiding. Woorden kunnen nauwelijks de ongrijpbare pracht ervan vatten. Deze etherische muziek verkent de grenzen van esthetiek en baant een gedurfde weg naar de toekomst. Beleef een voorproefje van het goddelijke met The Zenmenn.

Facebook | Instagram

+ Lidl DJ's

Credits

  • Artiest: Devendra Banhart
  • Coproductie: Live Nation