Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Metejoor
Afgelast

€ 18

Basisprijs

OLT Rivierenhof
Facebook event
Tijdschema

14:00 / Deuren
15:00 / Metejoor

Door de recente coronamaatregelen is dit evenement geannuleerd. De ticketbalie van Arenberg zal de komende dagen ticketkopers persoonlijk contacteren. Meer info vind je op oltrivierenhof.be/takecare.

Metejoor

Wie nog niet van Metejoor heeft gehoord heeft de laatste 2 jaar niet naar de radio geluisterd. Met de eerste single Ik Hou Van Jou is Metejoor meteen genomineerd door Radio 2 voor beste doorbraak. Ook zijn volgende singles Ik Wil Meer, Samen Allen en Je Hoeft Niet Bang Te Zijn zitten stevig in rotatie op de nationale zenders.
In de lente van 2019 scoort hij opnieuw met zijn nieuwste single Horizontaal. Hiervoor was hij ook genomineerd voor Radio 2 Zomerhit, maar greep hij juist naast de hoofdprijs. 

In volle lockdown raakte zijn ballad Laat Het Voor De Liefde Zijn veel harten. Maar nu is hij vooral klaar om opnieuw op te treden. In het verleden mocht hij al het Sportpaleis opwarmen voor Niels Destadsbader en Clouseau, maar zijn eerste concert in het OLT zal hij ook nooit meer vergeten. Met zijn nieuwste single Het Beste Aan Mij Ben Jij bewijst Metejoor dat hij niet van plan is om te rusten tot heel Vlaanderen meezingt met zijn aanstekelijke nederlandstalige pop met een exotische twist.

Website | Facebook | Instagram