markus werner

Nils Frahm

Niemand die de ruimte tussen klassieke en elektronische muziek zo meesterlijk bespeelt als de Berlijnse pianist, componist en producer Nils Frahm. Zijn ongewone aanpak van een eeuwenoud instrument - weldoordacht en zeer intiem bespeeld - met zijn alchemie van ambient texturen en atmosferische elektronische sounds, pakt je keer op keer helemaal in.

Van uitverkochte zalen tot de strafste soundtracks bij de betere film, Frahm zijn unieke geluid blijft fans over de hele wereld veroveren. In 2022 kwam zijn nieuwste album, 'Music For Animals', uit. Tien tracks, samen goed voor drie uur prachtig luisterplezier. Hupla! De plaat werd door critici wereldwijd bejubeld en is met geen enkel ander Nils Frahm-album te vergelijken. 'Music For Animals' is een waanzinnig ambitieuze set die je recht naar de keel grijpt. Sinds de release is Frahm weer op tour. Een live show van Nils Frahm is trouwens niet gewoon aan afhandeling van de bekendste nummers. Telkens weet hij weer nieuwe muziek te presenteren, live krijgen zijn songs nieuwe dimensies - uniek aan het moment.

Laat je meevoeren doorheen, onder, boven en tussen de wonderlijke werelden van experimentele sounds, klassiek en elektronica!

Website | Spotify | SoundCloud | YouTube

+ DJ Ayco Duyster

Credits

  • Coproductie: Toutpartout