Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Portland Support: Caspar Auwerkerken
Archief
Facebook event
Tijdschema

18:00 Deuren
20:00 Casper Auwerkerken
21:00 Portland
22:30 Verwacht einde

Timings zijn steeds onder voorbehoud.

Lees hier de coronamaatregelen voor #OLT21.

Portland

In België gaat het al enige tijd hard met Portland. Dankzij oorwurm Pouring Rain wonnen ze in 2018 de bandcompetitie De Nieuwe Lichting van Studio Brussel. Sindsdien spelen frontman Jente Pironet en toetseniste/zangeres Sarah Pepels voor uitverkochte clubzalen én stonden ze afgelopen zomer op grote festivals als Rock Werchter en Pukkelpop.

Onlangs kwamen daar de nominaties voor twee MIA’s bij, in de categorieën Doorbraak en Alternative. In oktober verscheen met Your Colours Will Stain een prima popplaat vol dromerige indiepop, met aanstekelijke singles Killer’s Mind Lucky Clover en Expectations. Stuk voor stuk tijdloze en melancholische songs gekleurd door fabelachtige samenzang en subtiele elektronica. Oude zielen verstopt in jonge wolven. Wij gaan alvast helemaal voor de bijl voor zoveel subtiele schoonheid; wondermooi gewoon.

Website | Facebook | Instagram | YouTube | Spotify 

+ support: Caspar Auwerkerken

Nog geen enkel nummer uitgebracht, maar toch al tot een van de meest spraakmakende talenten van het land behoren: het is niet voor iedereen weggelegd, maar de 21-jarige Hasseltse singer-songwriter Caspar Auwerkerken doet het toch zomaar even.

Gewapend met een gitaar en een prachtige stemgeluid creëert hij een intieme sfeer die je naar een droomwereld begeleidt, vol hoop, melancholie en licht. Hij verzorgde eerder al de voorprogramma's van The Bony King of Nowhere, Meskerem Mees, Portland en Admiral Freebee en ook nu opent hij voor Portland.

Facebook | Instagram | YouTube


Reeds afgelopen
  • woensdag 18 augustus 2021 - 18:00 - 23:00