Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Robrecht Vanden Thoren De hoogste berg
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 / Deuren
20:00 / Robrecht Vanden Thoren - De Hoogste Berg

Lees hier de coronamaatregelen voor Take Care.

De hoogste berg

Robrecht vanden Thoren heeft een probleem. Een maand geleden gaf hij een feest. Een goede vriend en vriendin van hem werden er verliefd op mekaar. Uit dankbaarheid willen ze graag dat hij getuige wordt op hun trouwfeest. En natuurlijk willen ze ook dat hij speecht, maar Robrecht is een begenadigd spreker. 

Robrecht weet wat van hem en zijn toespraak verwacht wordt. Romantiek, gevoeligheid, waarachtigheid. Maar na een akelige ervaring in de liefde heeft hij voor zichzelf de dure eed gezworen dat hij voortaan alleen nog maar eerlijk en recht uit zijn hart mag spreken. 

En hij twijfelt. Aan de twee geliefden en hun motieven. Hij kent ze langer dan vandaag. Zijn ze oprecht, is het een roes, of is er meer aan de hand? En hij twijfelt aan de liefde zelf. Wordt er van het hele fenomeen niet veel te veel verwacht? En dan twijfelt hij ook nog aan zichzelf. Is zijn eigen eerlijkheid wel te vertrouwen, of hebben zijn woede en verdriet die gekaapt? Morgen is het zover. Vanavond wil hij, in jouw bijzijn, oefenen wat hij tijdens de bruiloft gaat zeggen. Maar voorlopig staat er alleen nog maar op papier dat ze vooral níet moeten trouwen. Maar ja. Dat is ook wat.

Robrecht Vanden Thoren

Robrecht Vanden Thoren is een Belgische acteur die studeerde in Eindhoven aan de academie voor drama. In het theater kennen we hem voornamelijk van Compagnie Cecilia en Het KIP. Hij debuteerde op het grote doek in Nederland met de film Masterclass van Hans Teeuwen. Terug in België speelde hij mee in tal van films en series. De laatste zomer, Offline, code 37, Flikken, Quiz me Quick, Terug naar Morgen, Tegen de sterren op, Verborgen Verlangen, en de Emmy winnende “Wat als”, ….

De meeste mensen kennen hem echter van de één reeks Tom & Harry en van zijn vertolking in de veel bekroonde film Hasta la vista, waarvoor hij op het internationaal filmfestival van Cinoche (Quebec) de prijs van beste acteur in de wacht sleepte.

Hij is ook te zien in de films The Best Of Dorien B en in de Vlaamse actieduikbootfilm Torpedo.

Website | Facebook | Instagram | YouTube

Reeds afgelopen
  • woensdag 23 september 2020 - 19:00 - 23:30