The Chachas

A tribute to the seventies

The Chachas sleuren je zonder moeite mee op de dansvloer! Ze nemen je mee op een trip van de beste sounds uit de fifties, de chachacha uit de jaren zestig, om je via de seventies mee te voeren naar de gouden jaren van de discotheken en ABBA-hits.

In de seventies maken disco en Donna Summer furore. Saturday Night Fever van de Bee Gees is hot, net zoals David Cassidy. Muziekprogramma Toppop en de dansmoves van Penny de Jager zijn legendarisch. Bling, glitter, spandex, olifantenpijpen en plateauzolen een must.

Het zijn hoogdagen voor ABBA, The Jackson 5, Fleetwood Mac, Queen, Crosby, Stills, Nash & Young, Chic, Boney M, David Bowie, Sly and the Family Stone, Stevie Wonder, Melanie, Elton John, om er maar enkelen te noemen. Bob Marley maakt reggae groot en dichter bij huis heeft Plastic Bertrand een wereldhit met 'Ça plane pour moi'.

De jaren 70 zijn een muzikaal onovertroffen. Verschillende genres worden immens populair; van disco, soul en Motown over R&B, folk, pop, glamrock tot progrock, hardrock, ska, punk, new wave, reggae en meer. In 'A tribute to the seventies' maken The Chachas een straffe selectie uit het beste van die jaren 70.

Smeer die dansbenen dus al maar in!

Gratis Vrijdagen

In juli en augustus kan je elke vrijdag naar een gratis show in OLT Rivierenhof komen. Van comedy over clubavonden tot middagshows vol nostalgie, een hele zomer lang! De Gratis Vrijdagen zijn een samenwerking tussen OLT Rivierenhof, De Klap en District Deurne. Je hoeft geen tickets te reserveren, maar vol is vol. Kom dus zeker op tijd wil je zeker zijn van een plaatsje!

Met de steun van

De Klap, District Deurne