IAN_LAIDLAW

The Teskey Brothers

+ support: Liz Stringer

Stax meets Motown, The Teskey Brothers zijn terug van weggeweest!

Sinds 2008 creëren de broers Josh (zang/gitaar) en Sam (gitaar) Teskey, samen met Brendon Love (bas) en Liam Gouch (drums), songs die eenvoudig en doeltreffend zijn met een mix van soul, jazz en blues, met vleugjes Cajun, swamp en Americana. Hun verhaal neemt een spectaculaire wending met de release van hun eerste studioalbum ‘Half Mile Harvest’ (2017), geproducet door Paul Butler (Michael Kiwanuka, Andrew Bird). De nummers ‘I Get Up’ en ‘Forever You And Me’ maken grote indruk, de machine komt op gang. In 2019 komen ze terug met het prachtige ‘Run Home Slow’, een tweede album dat een ware vloedgolf veroorzaakt en in Australië goed is voor goud.

2023 was een buitengewoon jaar voor de band, met een eerste internationale tournee, uitverkochte concerten over de hele wereld, waaronder indrukwekkende optredens in Brussel en op Rock Werchter, prestigieuze awards en nominaties, én een derde album dat unaniem werd geprezen door de critici. Met Eric J (Flume/St Vincent/Chet Faker) als producer is 'The Winding Way' avontuurlijker dan ooit, en dat werkt uitstekend! De jonge Australiërs trappen 2024 af met de release van ‘The Circle Session’, een verbijsterende EP, en zijn van plan om hun verovering van de wereld met passie en enthousiasme verder te zetten.

The Teskey Brothers zijn ongetwijfeld de soulsensatie Down Under die je keer op keer moet zien. Mis ze dus zeker niet op zaterdag 24 augustus in Deurne!

Website | FacebookInstagram | X | TikTok | Spotify

+ support: Liz Stringer

+ DJ: Soulboys vs Rudeboys

Credits

  • Artiest: The Teskey Brothers
  • Coproductie: Live Nation