Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Tourist LeMC
Afgelast

€ 32,5

Basisprijs

€ 29,5

- 26 jaar

OLT Rivierenhof

Uitzonderlijke situaties vragen uitzonderlijke maatregelen. Uit zorg voor ons publiek, onze artiesten en het personeel hebben we beslist de concerten in OLT Rivierenhof deze zomer te annuleren.

We zoeken momenteel naar een nieuwe datum. Ticketkopers worden steeds gecontacteerd door de ticketbalie. De meest actuele informatie vind je op onze website.

Tourist LeMC

De Antwerpse stadstroubadour Tourist LeMC timmerde jarenlang aan de route tot hij in 2015 zijn grote doorbraak wist te verzilveren met singles Koning Liefde, De Troubadours, En Route en zijn allergrootste hit Horizon. Stuk voor stuk topsongs terug te vinden op het album En Route, goed voor een dubbel platina award. Dat jaar speelde hij ook twee keer een zinderende thuismatch in OLT Rivierenhof, kippenvel in het kwadraat.

Met zijn tweede plaat We Begrijpen Mekaar evenaart hij opnieuw dat succes; hij ontving ondertussen een platina plaat van zijn label Top Notch / Universal Music. Met meer dan 8 miljoen albumstreams en een #1 entry bij release in de Ultratop albumchart een mooie verdienste. Mede dankzij de topsingle Spiegel feat. Raymond van het Groenewoud.

Ondertussen heeft den Tourist al twee uitverkochte Lotto Arena’s op zijn palmares staan, tal van festivaloptredens op Rock Werchter, Suikerrock en Dranouter én een vol Sportpaleis.
Deze zomer heerst Tourist LeMC opnieuw in Antwerpen, mis het niet!

Website | Facebook | Twitter | Instagram | YouTube | Spotify

Wanneer?