Cultuur verbindt en inspireert. Bij Arenberg en OLT Rivierenhof vinden we dat kunst en cultuur voor iedereen toegankelijk moeten zijn, ongeacht iemands financiële omstandigheden. 

Community Ticket

Het community ticket speelt een cruciale rol in het realiseren van deze visie. Door gezamenlijk de toegankelijkheid te verbeteren, streven we ernaar dat iedereen kan genieten van ons cultureel aanbod.

Met het community ticket bieden we mensen met minder kansen de gelegenheid om onze voorstellingen en evenementen bij te wonen tegen verlaagde tarieven of zelfs gratis. Door nauw samen te werken met diverse partners kunnen we deze mogelijkheid breed verspreiden en ervoor zorgen dat onze aanbod toegankelijk zijn voor mensen die anders wellicht geen kans zouden hebben om ervan te genieten.

Hoe kun je helpen?

Bij het kopen van een ticket kun je een extra bijdrage toevoegen aan je bestelling. Met deze gift steun je direct het Community Tickets-fonds, waardoor je anderen de kans geeft om ook deel te nemen. 
Vorig jaar hebben 16.000 mensen bijgedragen, waardoor we bijna 40.000 euro hebben ingezameld en 1400 community tickets konden uitdelen. Zelfs een gift van 1€ maakt een groot verschil. Doe je mee?

Verspreiding van Community Tickets

Onze partners spelen een cruciale rol in dit succesverhaal. Samen met een uitgebreid netwerk van sociale en culturele organisaties in Antwerpen, zorgen zij ervoor dat de community tickets terechtkomen bij mensen die anders niet van ons aanbod zouden kunnen genieten. Dankzij de samenwerking met onder andere ArmenTeKort, Fedasil, VeBeS, Kras Jeugdwerk, Atlas Antwerpen en Safe Space, vormen we een sterk netwerk en dragen we bij aan een inclusiever kunstenveld.

Heb je het zelf financieel moeilijk, dan kan je eenvoudig en zonder vragen een gratis ticket aanvragen via beau.delagaye@arenberg.be.

Doe mee en deel!

Nodig je vrienden en familie uit om deze pagina te delen en zo hun steentje bij te dragen aan het fonds. Samen maken we cultuur toegankelijk voor iedereen!