Samen met De Klap & District Deurne organiseert OLT Rivierenhof ook deze zomer gratis shows op elke vrijdag in juli en augustus. Van comedy over dansfeesten tot concerten, de Gratis Vrijdagen zijn er voor iedereen!

De Gratis Vrijdagen zijn een vaste waarde in de programmatie van OLT Rivierenhof. Samen met De Klap stelden we een breed programma samen, zodat iedereen deze zomer een gratis goeie tijd kan beleven in het OLT, ongeacht achtergrond of leeftijd. 

Van clubben tot comedy

Om iedereen de kans te geven een onvergetelijke zomer te beleven, stelde ons programmatie-team een lekker gevarieerde affiche samen.

Nachtraven kunnen komen feesten met Lefto Early Bird, Asa Moto en Aili. En ook NAFT en Pachyman zorgen ongetwijfeld voor een avondje dansen.

Met middagshows van o.a. The CovrettesDe Vlaamse Jukebox, The Chachas én ABBA4U schotelen we pure nostalgie voor.

Tijdens 'Nuff Said komen woord, comedy en muziek samen. En met Willy On Tour of Seatsniffers + Smokestack Lightnin' garanderen we de betere moshpit.

Goesting in muziek van eigen bodem? Dan ben je bij Bert Dockx Band + Sukilove of bij Mathieu & Guillaume aan het goeie adres. Tom Hannes kruipt dan weer, samen met z'n begeleidingsband The Sad Beats, in de huid van Nick Cave.

Voor de fijnproevers openen we deze reeks Gratis Vrijdagen met het Amsterdams Andalusisch Orkest.

Je hoeft geen tickets te reserveren, maar vol is vol. Kom dus zeker op tijd wil je zeker zijn van een plaatsje!

De Gratis Vrijdagen zijn een samenwerking tussen OLT Rivierenhof, De Klap en District Deurne.