Mocht je vragen hebben, kunnen deze antwoorden je helpen. Tijdens je avond in OLT nog vragen? Spreek gerust een van onze medewerkers aan!

Hoe zit het met het geluidsniveau in het OLT?

We gaan nooit over het maximum aantal toegelaten decibel, zoals bij wet is vastgelegd in onze milieuvergunning. We voeren ook regelmatig metingen uit. Wil je je oren beschermen? Vraag aan de bar naar onze gratis oordoppen!

Gaan jullie de hele nacht door?

Met de politie en stad Antwerpen hebben we afgesproken niet later dan middernacht door te gaan. We proberen de meeste evenementen in het OLT om 23:00 te laten eindigen.

Wat zijn de timings van de concerten?

Van zodra exacte timings gekend zijn, delen we die op de eventpagina op onze website en in het facebookevent. Je ontvangt enkele dagen voor je concert ook nog een servicemail met alle praktische info.

Mag ik roken in OLT?

Rokers raden we sowieso aan om hun sigaretten in te ruilen voor gratis gezonde parklucht. Als je toch een sigaret wilt opsteken, ga dan even naar onze binnenkoer. Roken in de concertarena is niet toegelaten. Gooi je peuk achteraf in één van onze asbakken, zo houd je meteen ook OLT en het park netjes!

Opgelet: tijdens kindervoorstellingen mag er nergens in het OLT gerookt worden.

OLT Rivierenhof ondertekende in 2022 het Charter Generatie Rookvrij. Meer info hier.

Kan ik gratis oordopjes krijgen?

Ja, je kan gratis oordopjes krijgen aan de bar.

Zijn er lockers aanwezig?

Er zijn geen lockers aanwezig op het terrein. We raden dan ook aan om overbodige zaken thuis te laten.

Mag ik foto's en filmpjes maken?

Professionale geluids-, film- en fotoapparatuur zijn niet toegelaten. Drones, selfiesticks en andere accessoires worden niet toegelaten.

Uiteraard mag je met je telefoon foto's en filmpjes maken. We krijgen die zelfs graag aan! Deel ze gerust op social media en tag @oltrivierenhof en #OLT23.

Probeer wel andere bezoekers daarbij niet te storen. Je favoriete artiest of band vindt het trouwens ook leuker als je van hun show geniet, in plaats van het hele concert integraal te filmen.

Ik ben iets kwijtgespeeld in het OLT. Wat nu?

Ben je iets verloren of heb je iets gevonden? Geen zorgen! Meld je even aan de bar. Als we op dat moment je verloren voorwerp gevonden hebben, helpen we je meteen verder. Je kan ook mailen naar communicatie@oltrivierenhof.be. Wie weet vonden we iets op het einde van de avond.

Ik ben mijn tickets kwijtgespeeld. Wat nu?

Kan gebeuren! Stuur een mailtje naar ticket@oltrivierenhof.be en we verzenden je tickets opnieuw naar je mailbox.

Ik kan niet meer komen en wil iemand anders blij maken met mijn ticket. Hoe doe ik dat?

Jammer genoeg kan OLT Rivierenhof een gekocht ticket niet terugnemen. Zet daarom je tickets op TicketSwap. Via dit platform kan je makkelijk je tickets doorverkopen. Het is ook het enige platform waarvan OLT Rivierenhof doorverkochte tickets aanvaardt.

Tof, zo'n venue in het groen. Hoe houd ik het OLT en park proper?

Laat geen afval achter. Zowel in het OLT als in het park vind je voldoende vuilnisbakken. Toch geen vuilnisbak in de buurt?  Neem je afval mee naar huis. In OLT Rivierenhof vragen we je om je afval te sorteren. Laat je herbruikbare bekers achter in de daarvoor voorziene bakken, houd PMD en restafval gescheiden en gooi je peuken in de asbakken.

Respecteer de natuur!

Hoe geraak ik het makkelijkst tot in het OLT?

De fiets blijft de makkelijkste manier om het OLT te bereiken. We hebben ook een grote fietsenparking waar je je fiets makkelijk achter kan zetten.

Met het openbaar vervoer raak je ook makkelijk tot in OLT Rivierenhof. De meeste shows stoppen vroeg genoeg, zodat je ook met het openbaar vervoer terug thuis geraakt.

We raden het af, maar kom je toch met de auto? Probeer te carpoolen en parkeer je buiten het park reglementair. Auto's en motors/scooters zijn niet toegelaten in het park.

Meer info over mobiliteit vind je hier.

Zijn er staan- en zitplekken in het OLT?

In OLT Rivierenhof zijn er zowel staan- als zitplekken. Je kiest zelf van waar je van onze concerten geniet. Of je nu zit op de tribune of voor het podium staat, van overal heb je goed zicht op het podium en goed geluid.

Hoe zit het met de toegankelijkheid van OLT Rivierenhof?

Rolstoelgebruikers hoeven op voorhand niets te laten weten. We hebben twee rolstoelvriendelijke toiletten op het terrein (eentje aan de bar, eentje bovenaan de tribune) en bovenaan de tribune voorzien we een extra podium. Wens je begeleiding in het OLT? Spreek gerust één van onze medewerkers aan en we helpen je met plezier verder!

Ook assistentiehonden krijgen een warm welkom in het OLT.

Aan het gebouw van de parkwacht (Turnhoutsebaan 246, 2100 Deurne) zijn twee parkeerplekken voorzien voor voertuigen met een blauwe kaart voor personen met een beperking.

Er heeft iemand foto's van mij genomen of mij gefilmd. Mag dat?

OLT Rivierenhof fotografeert en filmt regelmatig zelf. De beelden zijn voor eigen gebruik. Als je een ticket koopt voor een show in het OLT, ga je hiermee akkoord.

Heb je toch een goeie reden om niet gefotografeerd of gefilmd te worden? Spreek gerust een van onze medewerkers aan en we luisteren naar je verhaal!

Ik voel met niet veilig. Wat nu?

OLT Rivierenhof wil een safer space zijn. Voor iedereen. Het is belangrijk dat jij je veilig voelt en #OLT23 in de beste omstandigheden kan beleven.

Zie je iets gebeuren of overkomt je iets? Spreek onze crew aan, contacteer ons via social media of via het Safer Space-nummer dat je in je servicemail en op het terrein terugvindt. We zijn er voor jou!

Meer info over OLT Rivierenhof als Safer Space vind je hier.

Ik heb me bezeerd. Wat nu?

Onze medewerkers bieden je met plezier eerste hulp bij ongevallen. Er is ook een AED aanwezig in OLT Rivierenhof.

Mag ik een rugzak meenemen?

Voor je eigen veiligheid en die van de andere bezoekers, vragen we je om geen grote rugzakken of tassen mee te brengen naar het OLT. Aan de ingang kan er altijd toegangscontrole zijn, waarbij security (hand)tassen en jassen kan controleren.

Meer info over veiligheid in het OLT vind je hier.

Mag mijn hond mee naar het OLT?

Honden zijn niet toegelaten op het terrein. Assistentiehonden ontvangen we natuurlijk met open armen!

Is er WiFi?

Helaas! Er is geen WiFi in het park of het OLT.

Kan ik iets eten in het OLT?

Ja! Van zodra onze deuren openen, openen ook onze bars en foodstands. Deze zomer schotelt Stoked je hun lekkerste en lokaalste comfortfood voor. Een voorkeur voor veggie, vegan of glutenvrij? Geen probleem! Stoked voorziet voor iedereen wat wils.

Check de menukaart hier.

Eigen eten en drinken zijn niet toegelaten in OLT Rivierenhof. In onze bars en foodstands vind je alles om je dorst te lessen en honger te stillen. Een plastic drinkflesje meenemen dat je in onze toiletten met water kan vullen, is wel toegelaten.

Waarom kan ik mijn jetons van vorige edities niet meer gebruiken?

Sinds 2020 werkt OLT Rivierenhof niet meer met jetons. We communiceerden uitgebreid dat je in de zomers van 2020 en 2021 je jetons nog kon inruilen. Sinds 2022 lukt dit helaas niet meer.

Gaan jullie door als het regent? Of tijdens een hittegolf?

Zeker en vast! Check dus zeker het weer voor je naar OLT Rivierenhof komt.

Breng bij regen een regenjas en eventueel een paraplu mee. Enkel als het park omwille van noodweer wordt gesloten, annuleren we onze concerten. We brengen je dan persoonlijk op de hoogte.

Als de zon schijnt: smeer jezelf zeker in met zonnemelk! Bij warm weer mag je ook een plastic flesje meebrengen dat je in onze toiletten met water kan bijvullen.

Kunnen jullie iets aan die muggen doen?

Helaas! OLT Rivierenhof ligt midden in 't groen en daar horen beestjes bij. Wil je niet gestoken worden? Een beetje muggenmelk is geen overbodige luxe. In augustus komt er ook al eens een wesp piepen in het OLT. Gestoken? Spreek een van onze medewerkers aan. Zij verzorgen je met plezier.

Hoe word ik vrijwilliger?

Zin om deel te worden van het OLT-team? Meer informatie over vrijwilligerswerk in OLT Rivierenhof vind je hier. Je kan je er ook aanmelden als vrijwilliger.