Your browser is outdated. Upgrade your browser for better user experience and security

Programma
Discobaar A Moeder Gratis Vrijdagconcerten
Archief
Facebook event
Tijdschema

19:00 Deuren
20:00 Nine and 1/2
21:30 Discobaar A Moeder
23:15 Verwacht einde

Kom op tijd want vol is vol!

Discobaar A Moeder

Een Antwerps fenomeen! Al 20 jaar brengen ze met hun vinylplaten mensen aan ’t dansen. Zowel in kleine bruine kroegen als op grote festivals maken ze van elk evenement een waar dansfestijn. Hun fans zijn net zo verscheiden als hun platenkeuze: jong én oud gaan uit hun dak als ‘De Ras’ en ‘De Schele’ platen draaien en daarbij veelvuldig gebruik maken van de microfoon. Ze vegen alle dj-regels vierkant aan hun broek, zingen soms gezellig mee en spelen liever wat het publiek wil, dan wat toevallig in een of andere hitparade staat.

Mixen kunnen ze niet fixen, maar feesten gade gelijk de beesten!
“Assekik zeg Discobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaar… zegde golle? A MOEDER!”

Website | Facebook | Instagram

+ support: Nine And ½

Na vijf jaar Brazilië keert David Bovée terug naar België met een verse, nieuwe band. Nine And ½ is nieuw, fris, funky, dansbaar en soms een tikkeltje weird. Classic pop songs met groovy gitaren, eigentijdse beats en Braziliaanse sexiness. In april verscheen hun debuutplaat, Vai Baby, Volta.

Anton Van Haver drumt en samplet, Jan Eelen speelt de tweede gitaar. Met Bovée aan de vocals is dit trio klaar om heupen te ontwrichten en harten te veroveren!

Bandcamp

Over de Gratis Vrijdagconcerten

Ze zijn terug! De Gratis Vrijdagconcerten voor jong en oud. Aangeboden door cc Deurne en district Deurne. Je kan gewoon binnenwaaien als vanouds. Kom zeker op tijd, want vol is vol. Check het volledige programma »

Met de steun van

District Deurne en CC Deurne


Reeds afgelopen
  • vrijdag 1 juli 2022 - 19:00