MONDAY AGBONZEE JR.

Mathieu & Guillaume

Gratis Vrijdagen

Mathieu & Guillaume Engels zijn twee broers die elkaar op vocaal vlak perfect aanvullen. Mathieu speelt gitaar en neemt de eerste stem voor z’n rekening, Guillaume zingt tweede stem en speelt mondharmonica. Zowel het betere Nederlandstalige lied als de Franse chansons liggen aan de basis van hun repertoire dat bestaat uit een waanzinnig fijne mix van folk, kleinkunst en pop.

Sinds september 2015 zijn de broers huismuzikanten in het zaterdagochtendprogramma 'De Weekwachters' op Radio 2, waar ze wekelijks de actualiteit bezingen op hun eigenzinnige manier. In songwriting op maat mogen ze zich intussen specialist noemen.

Waar waren we?

“Waar waren we?” Met deze woorden pikken Mathieu & Guillaume de draad weer op met een nieuwe voorstelling en een nieuw album. De formule blijft: eerlijke songs over persoonlijke verhalen, al is er wel heel wat veranderd de afgelopen jaren in het leven van de broers. Ze vochten met hun demonen, werden beide vader, kozen voor de vlucht vooruit naast het podium, maar zoeken nu opnieuw de weg naar hun publiek.

Website | Instagram | YouTube | Spotify

Gratis Vrijdagen

In juli en augustus kan je elke vrijdag naar een gratis show in OLT Rivierenhof komen. Van comedy over clubavonden tot middagshows vol nostalgie, een hele zomer lang! De Gratis Vrijdagen zijn een samenwerking tussen OLT Rivierenhof, De Klap en District Deurne. Je hoeft geen tickets te reserveren, maar vol is vol. Kom dus zeker op tijd wil je zeker zijn van een plaatsje!

Met de steun van

De Klap, District Deurne