Dolle dinsdag! Burning Spear, Tinariwen en De Jeugd Van Tegenwoordig komen mee op de affiche van #OLT24. En om dit dinsdagfeestje helemaal af te maken spelen Brihang en Tourist LeMC extra shows!

Tickets koop je vanaf woensdag 13 maart, om 11:00.

Burning Spear

Op 30 juli komt levende legende én hoeksteen van de reggae Burning Spear naar 't OLT. Denk aan oerclassics voor het genre zoals 'Marcus Garvey', 'Slavery Days' of 'Hail H.I.M.'. Dit is trouwens het enige concert op Belgische bodem van Burning Spear met zijn nieuwe plaat 'Jah Is Real'. Mis 'm niet!

Meer info ››

Tinariwen

Nog zo'n legendarische band in z'n eigen genre! Op 19 augustus blaast Tinariwen je omver met hun Touareg-blues. Hun laatste plaat, 'Amatssou', namen ze op in Djanet - een oase in de Zuid-Algerijnse woestijn, omringd door 10.000 jaar oude grotkunst. Verwacht van hun show in het OLT dezelfde bezwerende en pure vibes!

Meer info ››

De Jeugd Van Tegenwoordig

"Maar d'er gebeurt veel, serieus. Komen die vocalen nog of moet ik beginnen?". Geen enkele Nederhopse intro die zo in ons collectief geheugen zit genesteld als die van 'Watskeburt?!'. En daarmee is zo goed als alles gezegd. De Jeugd Van Tegenwoordig, op 11 juli in OLT Rivierenhof. Met Vjèze Fur, Faberyayo, WiWa, Bas Bron, hun classics én nieuwe plaat 'Moderne Manieren'.

Meer info ››

Extra: Brihang & Tourist LeMC

Dat jij chaud bent voor de shows van Brihang en Tourist LeMC getuigen de tickets die aan een razend tempo de deur uitvliegen. Daarom: een extra show van Brihang op 01 september én een extra middagshow van Tourist LeMC op 07 september. Noem het gerust een zegetocht van de Belgische hiphop-royalty.

Meer info over Brihang ››
Meer info over Tourist LeMC ››

TICKETS

Tickets voor deze shows zijn verkrijgbaar vanaf woensdag 13 maart, om 11:00. Gewoon klikken op de knop hieronder en in 't programma van #OLT24 duiken. Let's gooo!